O terapevtu

Gregorja Obronka večina že pozna iz Ajurvede, pregledov in predavanj po Sloveniji. Z Ajurvedo se je spoznal pred več kot 30 leti, ko ga je pot popeljala v tujino k študiju Vedske znanosti. Leta 1992 se je odpravil na nekaj letno raziskovanje in izobraževanje na Maharishi European Research University – MERU v Španijo, Nizozemsko in Italijo.
Leta 1996 je po uspešno zaključenem intenzivnem šolanju za učitelja Tehnike Transcendentalne meditacije poučeval tehniko TM po celotni Sloveniji. Z več kot 24 letno prakso poučevanja zna poskrbeti za 100% uspeh in zadovoljstvo pri učenju in vadbi Tehnike Transcendentalne meditacije, kar dokazuje njegovo neprestano poučevanje.

Od leta 2011 do 2016 je pomagal pri organizaciji in prevajanju za izobraževanje in usposabljanje ajurvedskih terapevtov in tudi sam zaključil isto izobraževanje pod okriljem Maharishi College of Perfect Health iz Nizozemske.

Leta 2014 je uspešno zaključil izobraževanja na Zdravstveni šoli v Ljubljani  in opravil izpit za zdravilca na Ministrstvu za zdravje.

Leta 2018 je pod okriljem Maharishi College of Perfect Health iz Nizozemske pričel z izobraževanjem in prakso Sukshma Marma® oz. Mahariši Marma terapije, metode, ki je podobna akupunkturi ali akupresuri v kitajski medicini. Z njo se da v trenutku pomagati pri raznih bolečinah v križu, kolku, glavobolu, tinitusu, menstrualnih težavah, sinusnih težavah, vidu, suhosti oči, nespečnosti in številnim ostalim nevšečnostim. Leta 2019 je uspešno zaključil vse bloke izobraževanja.

Leta 2014 se je v sklopu rednega šolanja Ajurvede spoznal tudi z delovanjem in uporabo eteričnih olj in se leta 2019 odločil, da se na tem področju še dodatno izpopolnjuje na Nizozemskem pod okriljem Maharishi College of Perfect Health. Od leta 2020 je njegovo podjetje Raj Veda d.o.o. postalo uradni zastopnik za znamko Oshadhi, ki po kakovosti sodi v sam vrh aromaterapije oz kakovosti eteričnih olj, sinergij, hidrolatov, kozmetik itd.

Gregor Obronek se z Ajurvedo poklicno ukvarja več kot 10 let in ima za seboj več tisoč pregledov in še več svetovanj po Sloveniji. Na podlagi tehnike branja srčnega utripa na svetovanjih in pregledih pomaga pri zaznavanju in odkrivanju neravnovesij. Vzroki za obolenja in težave se rešujejo s preprostimi nasveti s področja življenjskega sloga, prehrane, telesne konstitucije, moči presnove in predpisanih ajurvedskih preparatov.

Svoje bogate izkušnje je pridobil z delom pri svetovno priznanih ajurvedskih mentorjih:

dr. med Wolgang Schachinger:

  • Direktor in lastnik najbolj priznane ajurvedske klinike v Avstriji.
  • Je ustanovni član in član upravnega odbora številnih zdravniških združenj in zbornic, ki je med drugimi predsednik zbornice vseh ajurvedskih zdravnikov Evrope –  EURAMA, ter eden od treh sodirektorjev nemške ajurveda akademije in soavtor številnih knjig v nemškem jeziku s področja ajurvede.
  • Glavni predavatelj na številnih izobraževanjih doma in v tujini za ajurvedske terapevte v sklopu Maharishi College of Perfect Health.
  • Gregor Obronek je z dr. Wolgangom Schahingerjem imel več kot 100 skupnih pregledov, kjer je sodeloval kot asistent, skrbel za prevode, tolmačenja in nadaljnjo skrb za pregledane.

Oglejte si njegovo stran

dr. med. Ernst Schrott:

  • Direktor zasebne ajurvedske prakse v Regensburgu, Nemčija od leta 1984.
  • Je doktor naturopatskega zdravljenja, homeopatije in ajurved
  • Soustanovitelj in podpredsednik nemškega združenja Ayurveda in ustanovitelj ter direktor Nemške akademije Ayurveda.
  • Ernst Schrott je vodilni ekspert na področju ajurvedskih Marma terapij in izobraževanj pod imenom Sukshma Marma®, Maharishi Marma.
  • Gregor Obronek se je od leta 2018 izobraževal in izpopolnjeval tudi na področju Marma terapij pod okriljem Maharishi College of Perfect Health in pod vodstvom ter mentorstvom med. Ernsta Schrotta.

Oglejte si njegovo stran

 

Eni Zanetti:

Je od leta 2013 certificirana Sukshma Marma®  terapevtka, kvalificirana s strani Indian-German Institute for Ayurveda and Marma (IGIAM).  Zaposlena je na kliniki, ki jo vodi dr.med. Ernst Schrott, Regensburg, in je njegova asistentka ter samostojna terapevtka z več tisočimi tretmaji. Sodeluje pri raziskavah na področju marma tretmajev, tehnik in konceptov. Prav tako je asistentka pri Sukshma Marma® tečajih, ki jih vodita z dr. Ernstom Schrottom po celemu svetu.

Eni Zanetti je tudi mentorica Gregorja Obronka na področju Mahariši Marma postopkov.

Oglejte si njeno stran

 

dr. Saurabh Sharma:

Dr. Saurabh Sharma je eminenten zdravnik, ki v Mahariši Ajurvedski kliniki v New Delhiju, Indija, že trinajsto leto izvaja, vodi in nadzoruje delo ostalih zdravnikov. S svojimi širokimi strokovnimi znanji je sposoben zdraviti različne oblike bolezni. Je znan gost v TV oddajah, sodeloval je na raznih intervjujih in njegovi članki so objavljeni v vodilnih revijah, blogih in spletnih mestih. Veliko potuje po svetu in širi starodavno znanje o Mahariši Ajurvedi. Je strokovni sodelavec Maharishi College of Perfect Health in nosilec nagrade Bhartiya Chikitsak Ratna za najboljšega Ajurvedskega zdravnika.

Dostojanstvo svojega poklica ohranja s predanim in vestnim služenjem človeštvu, skozi nenehno učenje in uporabo pravega znanja.

Leta 2015 je bil izbran za najbolj priljubljenega zdravnika Mahariši Ajurvede.

Z Gregor Obronkom sta v sodelovanju imela okoli 1000 skupnih pregledov in svetovanj ter številna predavanja.

Oglejte si njegovo stran

 

Pratmesh Vyas:

Dr. Pratmesh Vyas izhaja iz držine kjer je Ajurveda prisotna že pet generacij. Šolanje je opravil na Ajurvedski univerzi Hagpur, Radžastan.

Velik čas svojega dela je profesionalno posvetil Maharishi Ayurvedi in je dolga leta izvajal konzultacije v okvirju Maharishi European Research University na Nizozemskem in po svetu. Velik del časa je posvetil tudi eteričnim oljem in aromaterapiji  in je predavatelj na izobraževanjih Mahariši Aroma terapije.

Dolga leta je deloval v najprestižnejši evropski ajurvedski kliniki v Bad Emsu, Nemčiji.

Gregor Obronek je z dr. Pratmesh Vyasom pričel sodelovati leta 2011, ko je z njim sodeloval v ajurvedski turneji, kjer je pomagal kot asistent in sta imela več kot 100 pregledov.

Za informacije o pregledih v vašem ali najbližjem kraju pišite na pregledi@ajur-veda.si oz. pokličite 070 190 089.

KLIKNITE za spletno naročanje