O terapevtu

terapevtSem Gregor Obronek,  z ajurvedo sem se srečal pred več kot 25 leti, ko sem leta 1992 obiskoval mednarodno Maharishi Vedic  University (MVU) v Španiji in nadaljeval  na Maharishi evropski raziskovalni univerzi (MERU) na Nizozemskem. Tam sem dopolnjeval svoje znanje vse do leta 1995, ko sem bil sprejet na intenzivno izobraževanje za učitelja tehnike TM v Italiji.

Od leta 1996 sem kot certificiran učitelj pričel z učenjem tehnike po celotni Sloveniji in na Hrvaškem. Številni tečaji so se odvijali v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru, Izoli, Novem mestu, Murski Soboti, Lendavi,  Ravnah na Koroškem, Slovenj Gradcu, Črnomlju, itd.

Sodeloval sem pri izobraževanjih za terapevte Mahariši Ajurvede, ki jih je organiziral Inštitut za Ajurvedo pod okriljem Maharishi Vedic Univeristy, katere predavatelj je uveljavljeni zdravnik dr. Wolfgang Schachinger, ustanovni član in član upravnega odbora številnih zdravniških združenj in zbornic, ki je med drugimi predsednik zbornice vseh ajurvedskih zdravnikov Evrope –  EURAMA, ter eden od treh sodirektorjev nemške ajurveda akademije in soavtor številnih knjig v nemškem jeziku s področja ajurvede. Kot asistent sem sodeloval pri pregledih z dr. Schachingerjem, kadar je imel preglede v Sloveniji in tako izpopolnjeval svoje znanje o Ajurvedi.

Leta 2014 sem uspešno zaključil izobraževanja na Zdravstveni šoli v Ljubljani  in opravil izpit za zdravilca na Ministrstvu za zdravje.

Od leta 2014 sodelujem in delam s priznanim indijskim zdravnikom dr. Saurabhom Sharmo, s katerim sva opravila veliko konzultacij in uspešnih predavanj širom Slovenije. Sedaj samostojno skrbim za nadaljnje konzultacije in kontrole s pacienti.

Kot svetovalec Mahariši Ajurvede sodelujem s prodajalnami z zdravo prehrano, kjer tudi opravljam preglede preko diagnoze pulza in dajem individualne nasvete ter konzultacije. Prav tako v mestih, kjer imam preglede, skrbim za številna predavanja o ajurvedi in tečaje Tehnike Transcendentalne meditacije (tehnika TM).
Dolgoletne izkušnje in vodenje številnih tečajev zagotavljajo strokovnost pri svetovanju s področja ajurvede in poučevanju tehnike TM.

Za informacije v vašem ali najbližjem kraju pišite na info@ajur-veda.si oz. pokličite 070 190 089.